Találtunk egy jobbat a bécsi vásárnál! – így szól az Orgo cikke!

A pozsonyi Adventi vásár “kisebb, mint a régióban oly népszerű bécsi vagy prágai, de nem kevésbé hangulatos. Ráadásul Budapesttől mindössze kétórányira van, akár vonattal, akár autóval megyünk. Ami pedig a legjobb, szívesen szólnak hozzánk magyarul is. Tényleg, tapasztaltam. Egynapos látogatás a pozsonyi adventen, ahol egyedül a palacsinta volt szemtelenül drága.

Pozsonyban kevesebb a gagyi, mint Bécsben 
Az adventi vásár amúgy kiváló lehetőséget kínál arra, hogy sétáljunk egyet Pozsony történelmi belvárosában. Pozsony egyik fő látványosságán, a Mihály-kapun többször is áthaladtam.

A pozsonyi adventi vásár amúgy semmiképpen sem hasonlítható össze a bécsivel. Nemcsak méretében és csillogásában marad el a császárvárosi piactól, hanem gagyiságban is. Ez utóbbi kifejezetten jó érzéssel töltött el, miután tavaly decemberben volt szerencsém átélni mindazt, ami Bécsben a karácsonyi vásár címszó alatt zajlott.

Ha annál kissé nyugalmasabb nézelődésre vágynak, ha érdekli önöket az egykori magyar országgyűlés épülete és Pozsony történelmi belvárosa, akkor ne Bécs, hanem a szlovák főváros felé vegyék az irányt. Garantálom, nem fogják megbánni.”

Elolvasom a teljes cikket az Origon!

Amennyiben felkeltette az érdeklődésedet a pozsonyi Adventi vásár, ne késlekedj, szervezz egy csoportos utat, nézd meg buszainkat, mikrobuszainkat és foglald le időben akár 8 személytől (max. 51 személyig). Ha buszbérléssel kapcsolatos kérdésed van, akkor szívesen állunk a rendelkezésedre. Küldj üzenetet vagy kérj árajánlatot most!

Forrás: Origo